HemGudstjänstBarn & UngaSångcompanietMusikskolaÖvrigtInfoIdrottKontaktLogga inKalenderPastor sökes!
Barn & Unga
Corazón
Öppen förskola
Söndagsskola
Barnkör
Scouting
Spårare
Upptäckare
Äventyrare
Scoutkläder
Märken
Scoutlänkar
Club 19.30
Ledare
Ungdomskör

Inom scouterna gör och upplever vi saker tillsammans. Du får lära dig många roliga och spännande saker, som t ex att elda, vårda naturen och sjukvård. Vi har också en hel del hantverk och pyssel, lär oss om andra delar av världen, lagar mat, leker lekar och framförallt åker vi på hajker och läger. Kort sagt försöker vi ha så roligt tillsammans som möjligt.

Lyckebokyrkans ungdom bedriver scoutverksamhet för alla åldrar. Olika åldersgrupper gör förstås olika saker, de flesta grupper träffas en gång i veckan. Du kan klicka dig vidare till information om de olika grupperna här nedan. I listan till vänster finns fler alternativ.

VÅRTERMINEN 2014
Vi sparkar igång onsdagen den 21 januari!
Alla scouter (Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare) träffas vid Tipptoppens stuga kl.18.15. Om det är snö så ta med åkdon och hjälm!
Kl.19.45 avslutar vi och tar oss direkt till p-platsen för de som ev ska hämtas med bil.
Mer detaljerade scheman delas ut på plats och kommer även att finnas här på hemsidan inom kort.

Scouter är engagerade och gör sig redo för livet. Scouter har kul ihop och är schyssta kompisar.

Vi har plats för alla i laget. Scouterna jobbar i den lilla gruppen där var och en får synas och utvecklas i en drogfri miljö.

I scouterna använder vi oss av "learning by doing", istället för det vanligare "learning by gloing". Man får själv prova på, och prova igen. Till sist kan man det verkligen. Att själv ha lärt sig ger en härlig känsla. Det bygger både självkänsla och självförtroende. Och gemenskap, för man arbetar nästan alltid tillsammans i mindre grupper där var och en kan komma till sin rätt och få bidra med det som man är bra på. I scouterna lär man känna både sig själv och andra. Välkommen med!

Kolla reklamfilmen om scouterna: scoutfilm_30sek_master_web.mov (6 914 kB). Och mer om scouting här: www.bliscout.nu

Vad kostar scouterna? Medlemsavgift 200 kr per kalenderår. Utöver det kan avgifter för hajker och läger tillkomma.

Lyckebokyrkan. Norrskensvägen 15, Storvreta. Telefon 018-36 60 32, 018-36 62 91. E-post: info@lyckebokyrkan.se
Provided by Webforum